0 (258) 268 81 80    [email protected]
  
Kahvenin üretim aşamaları
Fındık Kavurma Makinası
Kahve Kavurma
Fıstık Kavurma Tuzlama Kızartma ve İşleme
Şifa Deposu Leblebi
Ay Çekirdeği Kavurma Makinası
Badem Kavurma Makinası
Antep Fıstığı Kavurma Makinası
Kahve Çeşitleri
Kahvenin tarihçesi
Kahvenin üretim aşamaları
Kuruyemiş Kavurma Fırını
Kuruyemiş Kavurma Makinası
Kuruyemiş Makinaları



Kahvenin üretim aşamaları
Dünyada en çok sevilerek içilen içecek kahvedir. Bu kadar sevilerek içilen kahve birçok aşamadan geçerek bizlere gelmektedir. İlk olarak kahve tropikal iklimin görüldüğü yerlerde (Etiyopya, Kolombiya, Brazilya, Vietnam, Hindistan....)çiftçiler tarafından yetiştirilmektedir. Olgunlaşan kahve çekirdekleri toplandıktan sonra kalitesine göre ayrılmaktadır ve kabuğundan çıkarılmaktadır. Güneşte kurutulan kahve çekirdekleri çuvallanıp alıcılarına gönderilmektedir. Kahve alıcıları, sahip oldukları yeşil kahve çekirdeklerini kahve kavurma makinelerinde kavurmaktadır. Kahve kavurma makineleri ile kahve çekirdekleri açık, orta ve koyu şekilde kavrum yapılmaktadır. Kavrulmuş olan bu kahve çekirdekleri öğütme makinesi ile istenilen boyutta öğütülmektedir. Böylece kişilerin damak zevkine göre çeşitli şekillerde kahve pişirilmektedir. Örneğin Türk kahvesi, espresso, latte, capuccino.
KURUMSAL Hakkımızda
ÜRETİM Üretim Teknik Servis
İLETİŞİM Adres
Akhan Mah. 101 Sk. No:3A/1 Pamukkale / Denizli
E-Mail
[email protected]
KMS Kuruyemiş Makinesi
Mega Dijital Medya © 2018