0 (258) 268 81 80    info@kmskavurma.com.tr
  
Fındık Kavurma Makinası
Fındık Kavurma Makinası
Kahve Kavurma
Fıstık Kavurma Tuzlama Kızartma ve İşleme
Şifa Deposu Leblebi
Ay Çekirdeği Kavurma Makinası
Badem Kavurma Makinası
Antep Fıstığı Kavurma Makinası
Kahve Çeşitleri
Kahvenin tarihçesi
Kahvenin üretim aşamaları



Fındık Kavurma Makinası
Türkiye’de özellikle Karadeniz Bölgesinde yoğun olarak yetişmekte olan “huş ağacı” veya Betulaceae familyasından gelen fındık ağacının sert bir kabuk içerisinde bulunan meyvesidir. Bilimsel adı Corylus avellana olan fındık bol miktarda yararlı yağlar ve nişasta barındırır. Fındık yağı, tıpta ve aromaterapide baz veya taşıyıcı yağ olarak kullanılmaktadır. Fındık kavurma makinası fındığın sahip olduğu besin değerlerini koruyucu ve hijyen koşullarına uygun üretim yapmalıdır. Tamamen paslanmaz çelikten üretilen fındık kavurma makinaları genellikle sağlıklıdır ve tercih edilmelidir. Fındık, lezzetli ve yüksek oranda protein, yağ, vitamin ve mineral içerir. 100 gram fındığın besin içeriği aşağıdaki gibidir. Diyet lifi: 9.7 g Protein: 15 g Yağ: 60.75 g Karbonhidratlar: 16.70 mg Kalsiyum: 114.0 mg Demir: 4.70 mg Vitamin: B6 0.563 mg E Vitamini: 15.03 mg K Vitamini: 14.2 mcg Bakır: 1.725 mg Magnezyum: 163.00 mg Manganez: 6.175 mg Fosfor: 290.00 mg Potasyum: 680.00 mg Selenyum: 2.4 mcg Çinko: 2.45 mg Bu besinlerin yanı sıra fındık, mükemmel bir antioksidan, lutein ve zeaksantin gibi bitki bazlı kimyasal bileşikler kaynağıdır.
KURUMSAL Hakkımızda
ÜRETİM Üretim Teknik Servis
İLETİŞİM Adres
Akhan Mah. 101 Sk. No:3A/1 Pamukkale / Denizli
E-Mail
export@ekoroast.com
KMS Kuruyemiş Makinesi
Mega Dijital Medya © 2018